Mislili su da imaju ‘savršene ideje’, a sada im se smije svijet: Tek kad vidite broj #7 (Foto)

  • admin
  • March 22, 2019
  • Comments Off on Mislili su da imaju ‘savršene ideje’, a sada im se smije svijet: Tek kad vidite broj #7 (Foto)

Ovdje vam donosimo slike koje pokazuju ideje pojedinih osoba koje su nešto drugačije. U nastavku pogledajte o čemu je riječ… Ne trebate slijepo vjerovati svemu što vidite na slikama.

Nekada nas samo sve to zavara, a onda uživo vidimo da nismo bili ni blizu toga.  Neke stvari se ne prikažu onakve kakve jesu. Ovdje vam donosimo neke od slika koje će vas nasmijati, ali i ostaviti bez teksta. Ima ih raznih:

 

Nekada odjevne kombinacije izgledaju ovako na drugim osobama ili na slikama, a uživo ovako: Pokazatelj da nam ne stoji sve ono što vidimo na internetu. Trebate biti svjesni svoje građe.  Pogledate istu kombinaciju koja na dvije osobe izgleda skroz drugačije.

Sigurno znate ove aparate s igračkama i da rijetko djeca dobiju igračku koju žele.  Zato je ovaj dječak odlučio da malo prevari sistem. Pa je ispalo nešto drugačije.

Na televiziji nije sve prikazano onakvo kakvo zaista jeste. Postoje neki trikovi kojima se služe ljudi, kao ovaj u kojem bejzbol igrač ne želi da na kameri izgleda niže od reportkerke…

Primjer toga da kada ste pijani ne znate da se ponašate. Barem neki. Onda probaju druge neke trikove kojima izgleda žele impresionirati djevojke.

Dobar pokušaj, ali nije uspjelo.  Da li ste vidjeli nešto slično?

Ko kaže da trebate vježbati da biste imali pločice? Dovoljno je samo malo šminke i dobit ćete ih.

Ono kada pretjerate s fotošopom i postanete predmet ismijavanja na društvenim mrežama.  Pazite kako se igrate s njim jer ne bude onako kako ste vi željeli.

 

Još jedan primjer da nije sve što vidite na društvenim mrežama onakvo kakvim se prikazuje. Pa eto, pripazite čemu vjerujete.