Miroslav živi u luksuznom stanu, a sada su komšije otkrile istinu: Skitnica mu čuči ispred kapije, a razlog će vas slomiti

  • admin
  • November 9, 2018
  • Comments Off on Miroslav živi u luksuznom stanu, a sada su komšije otkrile istinu: Skitnica mu čuči ispred kapije, a razlog će vas slomiti

Svi znamo ko je Miroslav Ilić, on je jako poznat pjevač i njegova karijera traje već doginama. Naime, on je prepoznatljiv po svom specifičnom glasu. On živi u Beogradskom naselju Višnjička Banja, zajedno sa svojom dugogodišnjom suprugom Gordanom.

Najzanimljivije je da komšije o njima imaju različita mišljenja. U blizini njihovog doma se nalazi radnja, a prodavačica koja tu radi je progovorila o ovom bračnom paru:

Njih dvoje svakodnevno kupuju u ovoj radnji. Često kupuju iste stvari: vodu, cigarete i kafu, ponekad uz to dodaju još po neku stvar. Ovdje radim već dugo i sa mušterijama ostvarujem svakodnevno komunikaciju, ljudi kada uđu u prodavnicu se smiju. Miroslav nije takav, on je pomalo arogantan, ne razgovaramo nikada.

Njegov koncert je bio prošle godine, kao sugrađani smo od Miroslava tražili da nam da nekoliko karata, a on je sa dozom aogancije rekao da nema niti jednu kartu koju bi nam mogao dati. Zamislite samo to. – dodala je ona.

Nedaleko ov ove prodavnice, ima još jedna prodavnica u kojoj su mišljenja sasvim drugačija, pogledajte šta su tako izjavili prodavači:

Miroslav i njegova supruga su jako kulturni, uvijek pristojno čekaju u redu. Ovdje najčešće kupuju novine i cigarete. Naime, jako nas je obradovao kada nam je poklonio karte za koncert. Pored svega ovog otkrit ću vam jedan detalj, koji će vam pomoći da razumijete koliko je Miroslav dobar čovjek.

Ipred njegove kuće, često ima jedna skitnica, koja dolazi tu, jer mu Miroslav daje novac da bi mogao kupiti sebi osnovne stvari koje su mu potrebne za život.