Milica Todorović je bila zajedno sa Darkom Lazićem u kolima kada se desila saobraćajna nesreća, zamalo da oboje nastradaju

  • admin
  • October 29, 2018
  • Comments Off on Milica Todorović je bila zajedno sa Darkom Lazićem u kolima kada se desila saobraćajna nesreća, zamalo da oboje nastradaju

Iako svi misle da je ovo Darku Laziću prva teška saobraćajna nesreća, varaju se. Naime, Darko je imao jednu jako tešku saobraćajnu nesreću prije sedam godina kada se zajedno sa svojom kolegicom Milicom Todorović uputio na zajednički nastup.

Taj nastup se trebao održati u jednom mjestu po nazivu Jagodina. Zanima li vas šta se desilo? Padala je kiša i put je bio jako klizak, Darko je izgubio kontrolu nad svojim autom. Darko je zakočio i izgubio kontrolu, počeli su da se prevrću po cesti, velika sreća je bila ta, što mu u susret nije išao drugi auto, jer nesreća bi bila još  gora.

Milica se odlučila oglasiti i povodom ovih dešavanja. Rekla je da je istina da je zajedno sa Darkom prije sedam godina imala nesreću. Navela je kako im se auto tri puta okretalo na sred ceste te su udarili u bankinu koja ih je uazstavila. Kaže da tada nisu zadobili niti jednu povredu.

Pored ovog rekla je da se nada Darkovom brzom oporavku, te da će iz ove bitke Darko izaći kao pobjednik jer ga poznaje i zna da je on veliki borac. Rekla je Darko je jak i njegov organizam također, nadamo se najboljem.