Milica Pavlović otkazala sve nastupe nakon što su stigli nalazi: “Moram vam svima ovo reći”

  • admin
  • October 26, 2018
  • Comments Off on Milica Pavlović otkazala sve nastupe nakon što su stigli nalazi: “Moram vam svima ovo reći”

Jedna od najpopularnijih pjevačica iz novije generacije, Milica Pavlović po prvi put u svojoj karijeri morala je da otkaže nastu i to zbog zdravstvenog problema sa kojim se suočava.

Ova atraktivna pjevačica je bila primorana da zbog svog narušenog zdravlja otkaže unaprijed zakazan nastup koji je večeras trebala da održi u Splitu (Hrvatksa).

“Ovakve situacije kada sam ja u pitanju su zaista rijetke, ali sam zaista zbog narušenog zdravstvenog stanja primorana da otkažem večerašnji nastup u Splitu, a izuzetno mi je krivo što je došlo do ove situacije, ali obećavam svojoj publici da ću im sve nadoknaditi već prvom prilikom”, poručila je Milica Pavlović svojim vjernim fanovima.

Milica Pavlović je srpska pop-folk pjevačica,  rođena 11. augusta 1991. godine u Ajnzidelnu, gradu u Švicarskoj, a poznata je po spektakularnim scenskim nastupima i jedna je od najtraženijih zvijezda Grand produkcije, te ima nastupe po nekoliko puta sedmično i zakazana je i po godinu dana unaprijed.

Ona je vrlo komunikativna i iskrena, a ne podnosi nepravdu i laž. U slobodno vrijeme kako kaže voli da igra tenis, da pleše i da šeta. Njene omiljene pjevačice su Aleksandra Radović i Marija Šerifović.