Mihajlo (6) usred emisije izblamirao svog oca: Dječak otkrio tatinu prljavu tajnu, svi plaču od smijeha (Video)

  • admin
  • March 22, 2019
  • Comments Off on Mihajlo (6) usred emisije izblamirao svog oca: Dječak otkrio tatinu prljavu tajnu, svi plaču od smijeha (Video)

Nije džaba rečeno da morate paziti šta pričate ili radite pred djecom. Djeca su iskrena i onda će to otkriti drugima. Otac ovog dječaka se na teži način uvjerio u to. Djeca su često naivna, iskrena, kažu neke stvari i nisu svjesni kakve to posljedice može da ima.  Trebate učiti djecu da ne pričaju sve drugima.

Također, bitno je da pazite kako se ponašate pred njima i šta pričate. Tako djeca uče iz tih primjera i onda se počnu ponašati poput vas ili će jednostavno pričati o nečemu što vi ne biste voljeli. Postoje slučajevi kada djeca svojim pričama i iskrenošću uopšte, dovedu roditelje u vrlo neprijatne situacije.

Ovaj dječak je postao pravi hit nakon što je izblamirao oca. Riječ je o šestogodišnjem Mihajlu koji je prisustvovao dok je njegova majka učestvovala u kvizu ” Stolice”. Dječak je iz čista mira otkrio jednu tatinu tajnu koja nije za primjer.  To je nasmijalo čitav internet i video je postao veoma popularan na društvenim mrežama.

Naime dječak je rekao kako njegov tata voli da gleda gole žene. Svi su se naravno smijali tome. Možemo zamisliti tek tatinu reakciju kada je gledao taj video. Sigurno mu nije bilo prijatno, a vjerujemo ni ženi. Ovdje možete da vidite kako je dječak rekao:

Ovo je veoma smiješno. Još jedan razlog zašto trebate paziti kako se ponašate pred svojom djecom jer vam se može desiti jedna ovakva neugodnost.  Zamislite još da se to desi na televiziji.  Sada su svi saznali da njegov tata ima tu ružnu naviku.