Marinko Rokvić ima vanbračnog sina: Prije 30 godina volilo je ovu ženu, a evo kako ona i sin izgledaju (Foto)

  • admin
  • October 29, 2018
  • Comments Off on Marinko Rokvić ima vanbračnog sina: Prije 30 godina volilo je ovu ženu, a evo kako ona i sin izgledaju (Foto)

On je jako poznat pjevač i ljudi ga vole ima dugogodišnju karijeru i nema tog čovjeka koji ne zna ko je on, njegovo ime je Marinko Rokvić. Svima nam je poznato da je on u braku sa Slavicom i da im ljubav cvjeta, a da li neko od vas zna da je prije stupanja u brak Marinko dobio vanbračnog sina?

Marinko Rokvić nije nikad bio čovjek od skandala niti se o njemu puno lošega pisalo, on je na taj način gradio svoju karijeru koja je na zavidnom nivou, moramo priznati. Svi znamo da Marinko ima dva sina, javnost je upoznata s tom informaciom, njihova imena su Marko i Nikola.

A da li ste upoznati sa informacijom da je Marinko prije stupanja u brak sa Slavicom jedoj ženi napravio dijete, ona je odlučila roditi Marinku vanbračnog sina. Oni nisu bili u braku, ali istakli su da je dijete plod ljubavi te da treba da se rodi. Marinko o ovoj ženi nikad ne priča u javnosti, a znate li ko je ona?

Ova dama se zove Mila, a Marinko Rokvić  sa njom ima sina Darija. Pjevač je priznao sina, a taj mladić je prije neko vrijeme bio u Beogradu u posjeti svojoj porodici.

Njegov vanbračni sin živi u Kanadi i ima dvoje djece. Kaže da je redovno u kontaktu sa ocem, ali i polubraćom. Pogledajte kako izgleda Mila i  Dario: