‘Mama zašto mi se svi smiju?’ Osoblje na aerodromu plakalo od smijeha kad su vidjeli kako se djevojčica zove (Video)

  • admin
  • May 23, 2019
  • Comments Off on ‘Mama zašto mi se svi smiju?’ Osoblje na aerodromu plakalo od smijeha kad su vidjeli kako se djevojčica zove (Video)

Jedna majka i njena kćerka su doživjele neprijatn0st  na aerodromu.  Evo šta se to desilo: Trejsi Redford  je bila sa svojom kćerkom na Santa Fe, New Mexico.  Tada su doživjele neprijatn0st. Osoblju je bilo smiješno ime njene kćerke i nisu se mogli suzdržati da se ne nasmiju.  To se naravno nije dopalo njoj.

Nije željela da se neko smije tome.  Posebno joj je bilo tešk0 jer ju je petogodišnja kćerka tada pitala zbog čega se oni smiju.  Djevojčica ima neobično ime koje nije moglo da prođe  nezapaženo. Imate li neku pretpostavku kako se ona zove?  Njeno ime je, vjerovali ili ne, ABCD. Da, dobro ste pročitali. Početna slova abecede.

Pitanje je zašto joj je majka dala baš takvo ime. Očekivano je da će privlačiti pažnju. Kada su se počeli smijati njenom imenu, Trejsi je rekla da prekinu i da to nije uredu.  Rekla je da, ako ih čuje ona, čuje ih i njena kćerka.  Opet, neko od osoblja je slikao pasoš djevojčice i objavio na društvenim mrežama.

Slika je postala pravi hit na društvenim mrežama i izazvala je razne reakcije i komentare. Majka je bila iznervi’rana i javila se američkoj televiziji ABC7-TV. Tamo je ispričala o svom neprijatn0m iskustvu na aerodromu. Poslije se avio-kompanija izvinila zbog toga.

Kakvo je vaše mišljenje o ovome?  Svakako da treba postojati privatnost  i da se trebaju neke stvari poštovati. Ne smijete tako očigledno da se smijete ili nešto govorite. Također, nisu trebali ni da slikaju, a tek da objave na društvene mreže, zar ne?