Maloljetna rodila sina, a onda ih je njena svekrva izbacila na ulicu: Evo kako Stojin sin danas izgleda (Foto)

  • admin
  • October 20, 2018
  • Comments Off on Maloljetna rodila sina, a onda ih je njena svekrva izbacila na ulicu: Evo kako Stojin sin danas izgleda (Foto)

Kada pratimo estradne ličnosti mislimo da su uvijek živjeli bajan život, ali to nije tako. Živi primjer je Stoja koja je odlučila da stupi u brak sa svega 16 godina života, a već sa 17 godina je rodila i prvo dijete. Dvije godine kasnije, pjevačicinu porodičnu idilu je prekinula jedna tragedija.

Naime, njoj je nakon dvije godine braka umro muž, a nakon njegove sahrane, njegova majka je Stoju i njenog sina izbacila na ulicu.- navodi populatna pjevačica.

Taj dan, kada sam sahranila muža, saopštili su mi još jednu šokantnu vijest. Naime, moja svekrva i cijela njena porodica su mene i mog sina koji tada nije imao ni pune tri godine izbacili na ulicu. Nisam imala gdje, jer kad sam se odlučila udati mlada roditelji su mi rekli da se njima ne vraćam.

Gledala sam tu malu bebicu i mislila gdje ćemo Cijeli dan sam hodala selom i plakala. U svoj dom me primila jedna moja drugarica, nekoliko mjeseci smo dijelile zadnji komad hljeba. Nisam se predala, tada sam nastavila pjevati po kafanama da bih mogla prehraniti svog sina. -rekla je pjevačica.

Njen sin se zove Milan, od je završio medicinsku školu i sada radi u bolnici. Pjevačica je na njega ponosna, kaže da je izrastao u jako dobru osobu. Evo kako on izgleda: