Luksuzni ambijent: Evo kako izgleda novi stan Kije Kockar u Beogradu (Video)

  • admin
  • October 17, 2018
  • Comments Off on Luksuzni ambijent: Evo kako izgleda novi stan Kije Kockar u Beogradu (Video)

Pobjednica poznatog rijalitija Zadruga je zaradila učešćem i pobjedom mnogo novca, a i dosta je radila, tako da je imala sredstava da sebi priušti jako dobar i luksuzan stan koji je sredila upravo po svom ukusu.

Svi znamo šta se dešavalo u istoimenom rijaliti programu Zadruga, nemoguće je ne biti upućen u famozni trougao koji su sačinjavali Slobodan Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani. Ako par jedan od onih koji ne znaju o čemu se radi, uputit ćemo vas.

Slobodan Radanović je u Zadrugu ušao kao oženjen muškarac, tj. muž Kristine Kije kockar, ali nakon samo sedam dana je Kiju prevatio sa Lunom Đogani, koja je u narodu već sad poznata kao ljuavnica.

Kristina je nakon toga ušla i postala ravnopravni učesnik Zadruge, tu su se dešavale razne stvari, svađe pa čak i fizički napadi. Narado je pomno pratio dešavanja, a Kristina je imala ogromnu podršku ljudi kao prevarena žena.

Nakon izlaska iz rijalitija po imenu Zadruga, Kija započinje pjevačku karijeru sa grupom Ministarke i izdaje svoju prvu pjesmu po imenu Ne vraćam se na staro.

Kristina Kija Kockar je za Pink televiziju i emisiju Premijera Vikend sprecijal, otvorila vrata svog luksuznog stana, a pogledajte kako njen stan izgleda:

 

Pogledajte video prilog iz njenog novog stana klikom OVDJE!