Luksuz gdje god se okreneš: Kako izgleda Brenina vila vrijedna 2 miliona eura, a tek kad vidite dvorište (Foto)

  • admin
  • December 6, 2018
  • Comments Off on Luksuz gdje god se okreneš: Kako izgleda Brenina vila vrijedna 2 miliona eura, a tek kad vidite dvorište (Foto)

Lepa Brena je jako popularna pjevačica, ona je jedna od najtraženijih pjevačica širom Balkana. Naime, njeni nastupi su uvijek posjećeni u rekordnom broju, uvijek se traži karta više. To je dokazala i sa dvodnevnim koncertom u Beogratskoj areni ove godine.

Oba dana je arena bila prepuna, to je veliki uspijeh, jer njene kolege ne uspiju napuniti ni za jedan koncert. Od početka svoje karijere na sebe je skretala veliku pažnju, kako vokalnim sposobnostima, tako i mini suknjama koje je u to vrijeme samo ona nosila.

U bivšoj Jugoslaviji na početku svoje karijere važila je za jako veliku zvijezdu. Tokom dugogodišnje karijere zaradila je dosta novca. Ona se udala za jako bogatog čovjeka također. Njema djeca su od samog rođena imali sve odezbijeđeno.

Ona posjeduje vilu u elitnom dijelu Bežanijske kose, svi znamo koliko su tu skupe vile i stanovi, ali nisu toliko skupe da ih ona sebi ne može priuštiti. Njena vila je jako luksuzna i raskošna, posjeduje nekoliko garaža u kojim su parkirani luksuzni automobili.

Da li vas zanima kolika se vrijednost procijenjuje za vilu Lepe Brene, kada pročitate kolika je, ostat ćete u šoku? Naime, riječ je o 2  miliona eura, ova informacija je izazvala brojne komentare i spekulacije. Ona je vilu uredila po svom ukusu, vodila je računa o svakom detalju.

U nastavku teksta ćete imati prilike vidjeti unutrašnjost njene vile. Uvidjet ćete da imaju nekoliko dnevnih boravaka. Pogledajte sami kako je uređena, svaki detalj je dobro i pažljivo biran: