Lidija Vukićević pokazala luksuzan dom, a jedan poseban detalj će vas raspametiti (Foto)

  • admin
  • January 12, 2019
  • Comments Off on Lidija Vukićević pokazala luksuzan dom, a jedan poseban detalj će vas raspametiti (Foto)

Glumica Lidija Vukićević je se nedavno vratila iz  Dubaija, pa je kao i mnoge poznate ličnosti odlučila da otvori vrata svog doma na Bežanijskoj kosi i javnosti pokaže raskoš u kome živi. Kada vidite u kakvom domu ona živi, sigurno ćete biti oduševljeni.

Njen dom je još uvijek okićen, vjerujemo da je uložila dosta truda u kićenje doma za praznike. Neki detalji će vas posebno oduševiti, jer je vodila računa o svemu. Ona je u toku posjete prokomentarisala svoje kićenje kuće. Pročitajte šta je rekla:

Ja sama, godinama unazad kitim svoju jelku. To mi je uvijek bilo jako važno, kada bi vam rekla da ja provedem i po nekoliko dana ispred nje, u želi da svaki detalj bude na svom mjestu i da sve ispadne onako kako sam i zamislila.

Ja sam cijeli stan sama dekorisala, to mi je odmor za dušu. Moji prijatelji i porodica se uvijek dive mojim novim detaljima i obnavljanjem doma, često znaju da slikaju moj dom i neke detalje te postavljaju na društvene mreže. – rekla je Lidija.

S obzirom da je samostalno uredila svoj dom, možemo primjetiti po slikama koje ćemo vam postaviti ispod teksta, da je u isti uložila dosta novca. Kako je sam svoj majstor, ona je vodila računa o svim detaljima u svom domu. Pogledajte nekoliko fotografija, pa će vam sve biti jasnije:

Pogledajte kako je sve u jednom tonu, dozirano onoliko koliko treba. Vjerujemo da je uložila dosta truda ali i novca kako bi njen dom izgledao kao iz bajke.