admin November 17, 2018

Ova poznata pjevačica je poznata po tome kako ne konzumira alkoholna pica u velikim količinaa, ona ih dapače skoro ne konzumira nikako. Ovim putem je željal poručiti svim koji pretjeruju u alkoholu jednu poruku.

Naime, prisjetila se jedne noći kada je pila jedno žeskoto piće i kada joj je pozlilo, nije znala gdje se nalazi i jedva je čekala da legne. Izjavila je sljedeće:

Ja ne volim žestoka poća, pogotovo da ih pijem u velikim količinama. Tu noć se pio viski, a meni su stalno dosipali. Meni je potrebna mala količina alkohola da bih se napila, a kamoli da miješam, od toga mi bude muka.

Meni su tu noć miješali tri vrste viskija, a sve se završilo kroz pola sata kada sam s enalazila u wc, zagrlila sam wc šolju kao da mi je prijatelj. Ovo je poruka za sve mlade koji pretjeruju u konzumiranju alkohola, to nikako nije dobro za naš organizam, dok naš organizam ima potrebu da taj otrov izbaci iz sebe.

Dodala je još nekoliko rečenica: Naime, alkohol nije namjenjen da se prepijate i ne znate ko ste ni gdje ste, te da vas sutra boli glava. Alkohol je tu da se pije uz dobru hranu, da se osjeti ta neka senzualnost.