Lepa Brena završila u bolnici: Porodica uplašena, odmah joj uradili skener glave

  • admin
  • December 8, 2018
  • Comments Off on Lepa Brena završila u bolnici: Porodica uplašena, odmah joj uradili skener glave

Svako od nas često trpi bolove, pa tako je i Lepa Brena danima trpila velike glavobolje, a onda se uplašila i otišla na jednu privatnu kliniku gdje su joj uradili skener glave. Svako od nas treba blagovremeno reagovari i posjetiti ljekara na vrijeme.

Ova suvlasnica produkcije Grand je danima trpila velike glavobolje, što je podstaklo da ode na kliniku i pregleda svoj organizam. Ona se prvenstveno javila svom ljekaru, on je pokušao da to izliječi sa terapijom i analgeticima.

Ovo joj i nije bilo od velike pomoći, bilo je jako kratkotrajno, pa je Lepa Brena morala da nastavi liječenje uz pomoć infuzija. Lepa Brena je utorak poslijepodne nazvala našu kliniku i rekla da ima velike glavobolje, te da želi da snimi glavu.

Zakazali smo joj termin za sutra poslijepodne, kada je došla rekla je ljekaru kako je muče glavobolje, ali kako nijedna terapija koju je pila nema dugotrajan učinak, smanji joj bolove na kratko vrijeme i oni se opet vrate. Ona je željela da se uvjeri da to nije neki simptom, jer je i ranije imala problema sa sinusima.

Njeno snimanje je trajalo oko 20 minuta, a Lepa Brena je inzistirala d aodmah isti dan dobije rezulate snimanja. Rezultati su bili gotovi za sat vremena, ona je bila vidno uspaničena i uznemirela, ali nama to nije željela da pokaže.

Na svu sreću, nije ništa opasno, njeni sinusni kanali su bili začepljeni i došlo je do veoma jake upale sinusa. Mi ne možemo vjerovati da je tako dugo trpila bolove, jer, ponekad u ovakvim slučajevima radimo i operacije, kod nje nema potrebe za hirurškim zahvatom.