Lepa Brena, Seka Aleksić i Ana Bekuta se srele na aerodromu: Kad biste ih vidjeli, samo bi prošli pored njih jer su neprepoznatljive (Foto)

  • admin
  • November 11, 2018
  • Comments Off on Lepa Brena, Seka Aleksić i Ana Bekuta se srele na aerodromu: Kad biste ih vidjeli, samo bi prošli pored njih jer su neprepoznatljive (Foto)

Nije nikakvo čudo da se domaće estradne umjetnice sretnu na aerodromu i ispričaju o raznim temama, kako poslovnim tako i privatnim, ali je veliku pažnju i mnogobrojne komentare izazvala činjenica da se sretnu velike tri zvijezde.

One su sve trebale na let, a prije leta su se okupile. Riječ je o Ani Bekuti,  Seki Aleksić i Lepoj Breni. Da li vam je sada jasnije zašto je sve ovo izazvalo ovako mnogobrojnu reakciju?

Kako je većina poznatih ličnosti aktivan na društvenim mrežama, te svoje fanove obavještava gdje hoda, šta radi i skim je, tako je jedna od ove tri pjevačice objavila jednu fotografiju na društvene mreže.

Naime, na fotografiji se nalaze Lepa Brena, Seka Aleksić i Ana Bekuta, one su nasmijane i zagrljene u iščekivanju leta. Pogledajte kako ta fotografija izgleda:

Jedno je sigurno, da smo ih vidjeli, možda ni sami ne bi shvatili da su to one. Pogledajte njihove stajlinge, zar bi mogli prepoznati da se radi o ovako popularnim pjevačicama? Sumnjam. Nekako se od njih očekuje da su uvijek sređene.

Mnogo njih je ez šminke i garderobe jako neprepozntljivo, nekako smo svi navikli da ih gledamo u najboljem izdanju, pa se razočaramo kad ih vidimo u nekom opuštenijem izdanju, slažete li se?