Lepa Brena se sredila za goste, a onda je Prijovićka stigla ovakva: “Kako si se to obukla” (Foto)

  • admin
  • October 31, 2018
  • Comments Off on Lepa Brena se sredila za goste, a onda je Prijovićka stigla ovakva: “Kako si se to obukla” (Foto)

Poslije uspiješnog dvodnevnog koncerta koji je održala Lepa Brena u Štark areni, napravila je u dedilju u restoranu jedan porodični okup. Naime, to je restoran od Aleksandre i Filipa Živojinović.

Na ovu proslavu su bili pozvani i oni. Lepa Brena je već dugo godina na estradnom nebu, ali se uvijek pojavi vidno dotjerana. Tako je bilo i ovog puta, Lepa Brena je došla dotjerana, a najviše pažnje kako ljudi tako i medija su privukle njene čizmice.

Riječ je o Balenciaga čarapa-čizmicama, koje u najjeftinim prodavnicama koštaju i preko 1.000 eura. Zamislite da neko da toliko para na čizmice? Brena je sve goste dočekala sa osmijehom i uputila na njihova mjesta, a mežu prvim gostima su pristigli njen sin i snaha.

Svi znamo da je Aleksandra Prijović trudna te da sada ne može da se oblači kao prije a to je dokazano i na ovoj proslavi. Aleksandra je na ovu proslavu došla u patikama, to je izazvalo mnogobrojne reakcije ljudi, neki su je osudili, a neki su je razumjeli, jer ipak je u drugom stanju.

Zanima li vas kako je izlgedala Aleksandra Prijović? Pogledajte i sami na fotografiji ispod koju ćemo vam postaviti:

Ova slika je izazvala mnogo komentara na društvenim mrežama a neki od njih su bili: “Kako si se to obukla?”, “Mogla se malo srediti”, a također je bilo i pozitivnih koji su rekli da je Aleksandra sada trudnica i da nije obavezna toliko da se sređuje.