Lepa Brena poludjela zbog Aleksandre i Filipa: Pogubila se od bijesa kada je čula šta su uradili

  • admin
  • October 18, 2018
  • Comments Off on Lepa Brena poludjela zbog Aleksandre i Filipa: Pogubila se od bijesa kada je čula šta su uradili

Bračni par koji je jako poznat ovih dana Aleksandra Prijović i Filip Živojinović digli su kredit u banci kako bi kupili stan od čak 200 kvadrata. To im je bilo omogućeno u Americi pa su to i uradili. Lepa Brena važi za ženu s puno novca i jako je snalažljiva, pa je poludjela kada je saznala za ovo.

Naime, njoj je bilo krivo što se nisu potdurili da bar zamijene svoj stan uz doplatu novca, već su odmah išli kupit novi. Lepa Brena ima mnogo novca, ali idalje razmišlja racionalno i trudi se da dobro rasporedi taj novac.

Smatra da osobe koje nemaju redovna primanja nisu kreditno sposobne i ne trebavu dizat kredit, a uzimajući u obzir da Aleksandra neće nastupati neko vrijeme to je dodatni razlog da to nisu trebali uraditi.

Svi znamo da je Filip bio podložan mišljenju majke, ali to se promijenilo, sada izgleda sluša svoju ženu. Filip nije mario za mišljenje svoje majke i oca, izvadio je sve potrebne papire za dizanje kredita i uzeo je novac od banke.

Oni žele da što brže usele u svoj novi stan i da uživaju u sređivanju istog. Najviše se raduju dječijoj sobi koju žele da srede za svog sina.