Lepa Brena od muža dobila poklon od 30.000 eura: Ovo imaju samo najveće zvijezde, a ona oduševljena kao nikad!

  • admin
  • October 16, 2018
  • Comments Off on Lepa Brena od muža dobila poklon od 30.000 eura: Ovo imaju samo najveće zvijezde, a ona oduševljena kao nikad!

 

Svi znamo da Lepa Brena živi na visokoj nozi, te da se časti mnogim poklonima. Ovoga puta ju je dobrim poklonom počastio njen muž. Naime, on je svojoj ženi, svojoj mezimici poklonio jedan jako vrijedan poklon, naime Boba Živojinović je Lepoj Breni kupio mikrofon koji košta čak 30.000 eura. Takav mikrofon ima samo nekolicina svjetskih zvijezda, tačnije njih 9, uključujući

Nećete vjerovati, samo devet ljudi na cijelom svijetu ima ovakav mikrofon, a deveta osoba je Lepa Brena.Naime to je mikrofon marke “senhaisser D9000”, koji prema našim saznanjima vrijedi oko 30. 000 eura a poručio ga je čak i iz Austrije.

U Štar Areni Lepa Brena ima koncer, tada će sigurno svoje fanove i publiku obradovati sa pjevanjem na ovom skupocijenom mikrofonu. Njen koncer će se održati 20 i 21 oktobra.

Pisali smo o mikrofonu koji Leba Brena ima u wcu kao držač četke za wc školjku, ona je to objavila na svom instagram profilu, ali nije navela od koga je dobila taj poklon. Ona je taj mikrofon objavila na svom instagram profilu uz opis koji je bio upečatljiv za sve nas. Pogledajte i sami kako izgleda taj mikrofon i šta je u opisu fotografije:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on