Lepa Brena na proslavu došla u čizmama od 1000 eura, svi zgroženi: “Užasno, muka ih je gledat” (Foto)

  • admin
  • October 30, 2018
  • Comments Off on Lepa Brena na proslavu došla u čizmama od 1000 eura, svi zgroženi: “Užasno, muka ih je gledat” (Foto)

Ona je svoje ime gradila dugi niz godina, a danas je svi poznaju. Naime, njena karijera je na zavidnom nivou. Svi znamo da Lepa Brena zarađuje dosta novca od svojih pjesama i nastupa, pa je ove zime odlučila da ide rame uz rame sa svim modnim trendovima. Uspijela je sve da isprati.

Svi znamo da je Lepa Brena imala dva uspiješna koncerta, arena je bila prepuna oba dana, a ovo je bila i prilika da se porodica Živojinović okupi na jedno mjesto. Lepa Brena je svojom pojavom privukla mnogobrojnu pažnju, kako medija, tako i ljudi okolo.

Ona je došla u jako orginalnom stajlongu i opet se istakla od svih. Svi znamo šta je u trendu, tako da znate da Balenciaga čarapa-čizmice nose samo oni koji prate trendove i imaju novca da sebi priušte to.

Ove čizme su jako skupe, najmanja cijena im je 1.000 eura, oa zamislite sada da neko da toliko novca za čizme, suludo, zar ne? Ali Lepa Brena živi na visokoj nozi, pa je ovo za nju prava sitnica.

Ostatak stajlinga je bio na jednako zavidnom nivou, nosila je Pepito pantalone i crna jednostavna polurolkica koja se savršeno uklapala u ovaj stajling.