Lazića uskoro izvode sa intezivne njege: Nećete vjerovati gdje će Darko biti prebačen na dalje liječenje

  • admin
  • November 13, 2018
  • Comments Off on Lazića uskoro izvode sa intezivne njege: Nećete vjerovati gdje će Darko biti prebačen na dalje liječenje

 

Ovaj pjevač za samo nekoliko dana bi trebao da napusti šok sobu, poslije toga će biti smješten u apartman, a njegovo liječenje će biti nastavljeno. On će naime sa intezivne njege biti prebačen u apartman istog kliničkog centra u Zemunu.

Došli  smo do informacija da je Darkovo stanje sve bolje, te ako ovako nastavi, oporavak će teći u najboljem redu. On će se liječiti u istoj bonici, samo na drugom odjeljenju.

Darko je sve bolje i bolje, jedino što nas muči je Darkova apstinencijalna kriza koja idalje traje. Svakog dana se preznojava i trese. Nadamo se da će ubrzo moći pomoću štaka i pomagala da hoda i da stane na svoju zdravu nogu. – rekao je pouzdani izvor.

Svi znamo da je Darko imao ogromnu podršku, kako ljudi koji ga prate, tako svoje porodice, prijatelja i zaručnice. Naime, njegovi roditelji su jučer bili kod Darka u posjeti, zadržali su se oko sat vremena, a onda su iz bolnice izašli vidno raspoloženi.

Darko je bolje, super se osjeća, njegov oporavak prolazi u najboljem redu, nadamo se da će se tako i nastaviti. Sada možemo da ga vidimo, jako smo sretni i ponosni smo na Darka što je izdržao sve ovo. Nadamo se što bržem oporavku. – rekla je Darkova majka Branka.