Lazić ponovo rizikuje život i ne vodi računa o sebi: Evo šta kaže njegov ljekar iz banje

  • admin
  • January 12, 2019
  • Comments Off on Lazić ponovo rizikuje život i ne vodi računa o sebi: Evo šta kaže njegov ljekar iz banje

Mediji su dosta izviještavali o nesreći koju je doživio poznati pjevač Darko Lazić 23. Oktobra 2018 godine. U toj nesreći je zadobio teške povrede koje su doktori iz kliničkog centra u Zemunu uspiješno sanirali.

Nakon toga je prebačen u banju u kojoj se o njegovom zdravlju brine doktor Miloš Poleksić. Naime, Darko je želio da za vrijeme praznika izađe iz banje i da praznike provede u porodičnom domu sa svojim najmilijim.

On je sa svojim menadžerom objavio snimak na kome se vidi da je Darko nasmijan i sretan. Oni su pjevali i veselili se, ali ono što je zaintrigiralo javnost je da je Darko idalje neoprezan u saobraćaju i nakon svega što je preživio.

Mnogi su nakon objavljenog videa pisali komentare podške za Darka, ali bilo je i onih koji su počeli da kritikuju njegovo ponašanje. Jedan komentar je sve ljude doveo u situaciju da se zapitaju za Darkovu sigurnost i u buduće.

Poslije teške saobraćajne nesreće koju je jedva preživio, Darko idalje ne veže sigurnosni pojas? -napisao je neko. Pogledajte snimak Darka i njegovog menadžera i obratite pažnju na detalje:

Njegov ljekar iz banje je rekao kako Darku ne može zabraniti izlaz iz banje jer to nije zatvorena ustanova. Za medije je dao i izjavu, kako bi se ogradio od bilo kakvih dešavanja. Pročitajte šta je Miloš rekao:

Ja sam dao savjete Darku da ne napušta ustanovu, prvenstveno jer još uvijek ne može da se osloni na desnu nogu. On je insistirao da izađe, rekao je da je to velika rehabilitacija za njegovu dušu, sa jedne strane ga i razumijem.