Lako je prestati pušiti: Pušio je 100 cigareta dnevno a onda bez krize i nervoze preko noći prestao pušiti

  • admin
  • November 6, 2018
  • Comments Off on Lako je prestati pušiti: Pušio je 100 cigareta dnevno a onda bez krize i nervoze preko noći prestao pušiti

 

Danas je oko 60 posto stanovništva zarobljeno u industrisku zamku. Naime, čak 60 posto stanovništa konzumira cigarete i živi u mnogobrojnim zabludama, koje ćete otkloniti ukoliko budete pratili naše upute.

Lako je prestati pušiti, ali teško je pušaču to objasniti. Naime, ovaj čovjek je pušio 100 cigareta dnevno, bio je očajan, sve dok jednog dana preko noći nije prestao pušiti. Možda ste čuli za njega, možda su vam prijatelji, porodica i drugi ljudi koji vam žele dobro i prepuručivali njegovu knjigu.

Naime, riječ je o Allenu Carru koji je napisao knjigu pod nazivom Lako je prestati pušiti. On je prije svega bio jako uspiješan knigovođa, a sama činjenica da puši toliko cigareta ga dovodila do očaja. Pušio je sve do 1983. godine kada je otkrio metodu kako na lak način prestati pušiti.

 

On je izgradio veliku mrežu institucija za odvikavanje, tačnije klinika u kojim liječi pušače od ovisnosti. Izgradio je jako dobru reputaciju jer je procenat njegove uspiješnosti u liječenju pušača od ovisnosti čak 90 posto.

Pošto ste otvorili ovu vijest, zasigurno ste jedna od onih osoba koje žele prestati, ali ne znaju kako.  Mi smo tu da vam pomognemo. Pročitajte knjigu Allen Carr: Lako je prestati pušiti. Knjigu možete kupiti ili čitati online. Ukoliko ne volite čitati poslušajte audio snimak koji ćemo vam ostaviti ispod teksta:

Sve zablude koje ste imali vezano za cigarete i pušenje će nestati, vidjet ćete koliko ste bili žrtva duhanske industrije i njihove zamke. Sretno svima.