Kuća u Bosni gdje su odrasli Saša i Dejan Matić: Tetka i sestra otkrile detalje njihovog djetinjstva za koje niste znali

  • admin
  • October 30, 2018
  • Comments Off on Kuća u Bosni gdje su odrasli Saša i Dejan Matić: Tetka i sestra otkrile detalje njihovog djetinjstva za koje niste znali

Dejan Matić i Saša Matić su jako poznati pjevači u čitavom regionu. Oni su naime sada jako uspiješni, imaju karijeru koja je na zavidnom nivou. Iza sebe imaju puno albuma koji su slušani i danas dan. Ova dva pjevača nikad neće izaći iz mode.

Malo ko zna nešto o njihovom privatnom životu, ali njihova tetka i sestra su otkrile neke detalje o njihovom životu koji su imali u Bosni. Do 1985. godine njih dvojica su živjeli u Bosni i Hercegovini tačnije u Drvaru. Tu su živjeli sa svojim roditeljima, ali danas u toj kući ne živi niko.

U blizini te kuće žive Zora Đapa tetka i sestra Ružica koje su odlučile da otkriju neke detalje o djetinstvu braće Matić. Tetka Zora je izjavila nešto što je oduševilo sve:

Otac od njih je bio jako vrijedan čovjek, znao je svašta radit, kuću je sredio da djeca sve imaju kad tu dođu. Braća vole da dođu u rodni kraj, uživaju ovdje, a i često dođu. Oni su bili jako dobri dječaci, ovdje su se hranili i sve ljude su poštovali. Cijeli komšiluk može samo reći riječi hvale za ovu djecu.

Sestra Ružica je otkrila još jedan detalj, rekla je da je Dejan bio jako nestašno i živo dijete. Rekla je i da su svi bili u šoku kada su saznali da je dječacima oštećen vid, ali da im je najteže pao njihov odlazak u Beograd.