Krije je kao zmija noge, nikada je ne viđate u javnosti: Evo kako izgleda žena popularnog Bosanca (Foto)

  • admin
  • November 3, 2018
  • Comments Off on Krije je kao zmija noge, nikada je ne viđate u javnosti: Evo kako izgleda žena popularnog Bosanca (Foto)

On je član žirija popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ovo takmičenje je pomoglo mnogim pjevačima da se istaknu i postanu popularni. Mnogi današnji popularni pjevači su svoju karijeru započeli baš u ovom taimičenju.

Njegovo ime je Dragan Stojković Bosanac, poznat je kako u Srbiji tako i širom regiona, ljudi ga jako vole, jer je pravedan i realan. Njegovu ženu međutim nismo imali prilike viđati u javnosti, a ne ističe se i nije željna popularnosti, kao žene njegovih kolega.

Nedavno je njegova kćerka, koja je također pjevačica na svoj facebook profilu objavila sliku na kojoj se nalazi cijela porodica. Njegova kćerka je svima već poznata, a njeno ime je Aleksandra Stojković Džidža.

Zanima li vas kako izgleda žena Dragana Stojkovića Bosanca? Bosanac slavi Svetog Jovana Krstitelja, a tom prilikom njegova kćerka je slikala porodicu i objavila na svom facebook profilu.

Ona je okačila sliku svojih roditelja, a ovom prilikom i široj javnosti predstavila svoju mamu. Na slici se nalaze Bosanac, pjevačica Aleksandra Džidža Stojković, te također pjevač Darko Capa, koji je bio na slavlju, na ovoj  fotografijama imate priliku vidjeti i Dunju Stojković,suprugu od Bosanca, koju inače nemate prilike vidjeti u javnosti.