Krenulo nizbrdo: Nakon što se udala, Suzani Mančić život postao pravi pakao

  • admin
  • October 27, 2018
  • Comments Off on Krenulo nizbrdo: Nakon što se udala, Suzani Mančić život postao pravi pakao

Ova godina je za Suzanu Mančić započela jako lijepo, ali druga polovina godine je za nju bila stravična, susretala se sa situacijama koje su jj prouzrokovale svakodnevni stres. Zanima li vas o čemu je riječ?

Da se podsjetimo, ova voditeljica je u julu ove godine udala za Simeona Ocomokosa. Oni su nakon vjenčanja otišli na medeni mjese, poslije medenog mjeseca stvari su krenule nizbrdo, a ona se svakodnevno pitala da li je to sve slučajnost.

Nedavno su vijesti objavili da je ćerka Suzane stradala u Americi, iako je to bila lažna vijest to je Suzanu jako potresno i pitala se zašto je neko imao potrebu da na taj način napakosti njenoj porodici.

Suzana je ovo povezala sa nemilim događajem koji joj se desio, naime, neko joj je hakovao mobilni telefon i zbog toga je imala mnoštvo neprijatnih situacija, a jedna od njih je bila ta, da je ta osoba otkazala poslovne saranje koje je Suzana ugovorila. Zbog svih dešavanja Suzana se odlučila oglasiti, ona je dala izjavu:

Nije ni malo ukusno to što ljudi rade, naravno da sam povezala ovu vijest koja je dospjela u medije sa hakovanjem mog mobitela. Hakovanje sam prijavila policiji i predala na sud, tužilaštvo će se potrinuti za dalji tok, samo se nadam da će uspjeti naći osobu koja mi je nanijela toliko boli.