Kladimo se da nikada neće prepoznati pjevačicu sa slike: Danas izgleda potpuno drugačije nego prije 20 godina (Foto)

  • admin
  • December 6, 2018
  • Comments Off on Kladimo se da nikada neće prepoznati pjevačicu sa slike: Danas izgleda potpuno drugačije nego prije 20 godina (Foto)

Pažnju na sebe skrenula je još početkom 90tih godina, bila je član jedne muzičke grupe, a potom je odlučila da otpočne samostalnu karijeru. Mnogi nisu mogli da raspoznaju o kome se radi na ovoj fotografiji.

Naime, ovdje se radi o danas mnogo popularnoj pjevačici Goci Tržan. Ona je na samim početcima svoje karijere bila član grupe pod nazivom “Tap 011”, poslije toga je započela samostalnu karijeru. Sve do danas radi samostalno, a njena karijera je na zavidnom nivou.

Snima mnogo pjesama, a svaka od tih pjesama postane hit. Svi mi mislimo da sve znamo o poznatim ličnostima, pa se svako malo uvjerimo da nešto nismo znali. Tako je i ovoga puta, donosimo vam infrmaciju o Goci koju malo ko zna.

Da li ste znali da je Goca bila član još jednog muzičkog sklopa pod nazivom “Distorzija”. Sada je sigurno da o njenoj karijere znate više nego što ste znali prije čitanja ovog članka. Što se tiče njenog privatnog života, svi znamo da je Gocin stav takav, da to treba da se drži u privatnosti.

Jendom prilikom je izjavila da nikada ne bi voljela da priušti ni sebi ni svojoj porodici novinske natpise o njima, da joj je to ogavno, te da žali one koji na taj način stiču slavu. Istakla je da se to ne zove bezveze privatni život, te da on treba da ostane privatan.

Ona je jako uspiješna pjevačica, a mnogi su zadivljeni njenom ljepotom. Ona u ovim godinama izgleda mnogo bolje od svojih mladih kolegica. Pogledajte nekoliko njenih fotografija: