Kija Kockar postaje majka, a tek ćete se iznenaditi ko je otac

 

U zadnje vrijeme ona je u žiži interesovanja. Naime svi znamo ko je Kristina Kija Kockar, ona je pobijedila u poznatom rijaliti programu Zadruga, nakon pobjede je postala pjevačica i spisateljica. Na sajmu knjiga u Beogradu je bio i njen prvi roman, a naziv tog romana je Moj potpis.

Kristina Kija Kockar je izjavila da u skorije vrijem planira dobiri bebu. Pošto je rekla da nema emotivnog partnera, ona je tkrila koji plan ima povodom dobijanja djeteta.

Ja sam jako ostvarena i mlada djevojka, samo mi fali još da budem majka. Dugo sam razmišljala o tome, imam sve što je potrebno da odgajam i podižem dijete. Skučila sam se i svoju karijeru dovela do samog vrha.

Naime, pošto još uvijek nakon Slobodana i razvoda nisam upoznala momka za kojeg mogu reći da je to onaj pravi, razgovarala sam sa svojim najbližim i došli smo do spoznaje da bih mogla ići na vantjelesnu oplodnju. – izjasnila se Kristina Kija Kockar.

Dodala je i da neće žuriti s tim, pusti će još neko vrijeme da se pojavi taj pravi, a ako se ne pojavi ići će na oplodnju.

Danas hvala Bogu postoje tako zvane banke sperme, tu spermu doniraju ljudi anonimno. Danas je 21 vijek, to nije ništa strašno, na kraju krajeva ako se ne pojavi uskoro taj pravi, mislim da je najbolja odluka da odem i ja u tu banku sperme. – dodala je pobjednica Zadruge 1 i već popularna pjevačica koja ima dvije pjesme Kristina Kija Kockar.