Kćerka Snežane Đurišić obara sve s nogu: Ne pojavljuje se u javnosti, a izuzetna je ljepotica (Foto)

  • admin
  • January 13, 2019
  • Comments Off on Kćerka Snežane Đurišić obara sve s nogu: Ne pojavljuje se u javnosti, a izuzetna je ljepotica (Foto)

O životu ove pjevačice se mnogo pisalo u posljednje vrijeme, naime, ponajviše o njenom emotivnom statusu i vezi. Ona je jako poznata pjevačica, ona je godinama prisutna na estradnom nebu. O njenoj karijeri i poslu znamo mnogo toga, ali ona svoj privatni život pokušava da drži daleko od javnosti.

Samim tim, ona rijetko kad objavljuje fotografije sa svojom djecom. Snežana ima dvoje dijece, kćerku Maju i sina Marka. Da li ste nekada imali prilike vidjeti kako izgleda kćerka od Snežane Đurišić? Vjerujemo da niste, ali nemojte biti razočarani, jer mnogi nisu.

Moramo priznati da je Maja prava ljepotica i jako zgodna djevojka. Ona je jako talentovana i ima lijep glas, taj talent je naslijedila od majke. Nikada nije imala toliku želju za pjevanjem, pa se nije pokušala oprobati u svijetu mmuzike.

Ona trenutno živi u Americi, udata je i ima dvoje prelijepe dijece. Snežana kao i svaka majka često hvali svoju dijecu, pogledajte šta je ovoga puta izjavila o njima:

Moram priznati da sam ponosna na svoju dijecu, i Maja i Marko su jako talentovana djeca, ali nisu željeli da se bave poslom kao njihovi roditelji, odabrali su neke druge puteve. Maja je bila izuzetno dobar vokal, jedno vrijeme sam je nagovarala da počne pjevati, ali moj trud je bio uzaludan, ona to nije željela.

Ona je slična meni, od mene je naslijedila stav, drčnost i ponašanje. Ima svoj stav i ne želi preko njega, kada god bi je forsirala na pjevanje, našla bi nekakav drugi izgovor. Izgovori su uglavnom varilali u zavisnosti od godina života.