Kćerka Šake Polumente je prava ljepotica: Svi ostanu bez teksta kada je vide, a njene slike oduzimaju dah (Foto)

  • admin
  • November 22, 2018
  • Comments Off on Kćerka Šake Polumente je prava ljepotica: Svi ostanu bez teksta kada je vide, a njene slike oduzimaju dah (Foto)

Šako Polumenta je jako popularan pjevač i godinama je na estradnom nebu. On je jako tražen, i njegovi nastupi su uvijek rasprodati. Sve znamo o njegovoj karijeri, ali koliko znamo o njegovom privatnom životu?

On je već dugi niz godina u braku sa Vesnom Polumentom, a iz ove ljubavi su se rodile i tri kćerke. One imaju specifična imena, a zovu se Rijaldu ona je najstarija, Adisa i Rijanu koja je najmlađa.

Rijalda se i sama ostvarila kao majka jer je rodila kčerku kojoj je dala ime Melani. Ali njegova najmlađa kćerka šivi u doba mlađih generacija pa je jako aktivna na društvenim mrežama, ona svakodnevno objavljuje fotografije na svom instagram profilu.

Kao što i sami možete vidjeti ona je izrasla u pravu lepoticu, a fotografije koje ona objavljuje na svom instagram profilu su jako provokativne. Ona ima čast što dijeli ime sa poznatom svijetskom zvijezdom, a kako stvari stoje i ona će postići veliku popularnost.

Njeno ime je jako neobično i ljudi joj to stalno govore. Ona je svojim izgledom privukla mnogo pažnje, a pogledajte neke od njenih fotografija koje smo skinuli sa njenog instagram profila:

Da li vam se dopada izgled kćerke Šake Polumente?