Kćerka Dragane Mirković obara sve sa nogu, a zanijemit ćete kada čujete kakvu je ponudu dobila (Foto)

  • admin
  • November 25, 2018
  • Comments Off on Kćerka Dragane Mirković obara sve sa nogu, a zanijemit ćete kada čujete kakvu je ponudu dobila (Foto)

Svima nam je poznato da djeca popularnih ličnosti vovle da se ističu u javnosti, te da naglašavaju ko su njihovi roditelji. Smatraju sebe vrijednijim i važnijim u odnosu na ostalu djecu, samo zato što su djeca pozlatih roditelja.

Djeca Dragane Mirković ne pate od toga, iako je njihova mama jako uticajna i poznata pjevačica. Dragana ima kćerku i sina. Njena djeca se ne eksponiraju u javnost, već su svoje živote usredotočili na neke druge stvari.

Njena kćerka ima 16 godina i zove se Manuela,a sin Marko. Dragana je u više navrata istakla da nikada neće svoju djecu gurati u javnosti ili im govoriti da se trebaju baviti javnom scenom ako to ne žele, dopustila im je da sami biraju s čim će se baviti.

Dragana je sa svojom porodicom bila na jednoj zabavi u Monte Karlu, a na toj zabavi je bio i dizajner Filip Plejn. Kćerku Dragane Mirković su svi zapazili. Kako i ne bi, ona je prava ljepotica, a njega visina je bila presudna da je ovaj dizajner pita nešto.

Naime, Manuela je visoka 182, a Filip joj je ponudio da se bavi manekenstvom. Ovo je veliki kompliment i odlična ponuda, ali Manuela je dokazala da nije zainteresovana za javni posao samim tim što je odbila ovu ponudu.