Kćerka Dragane Mirković izgledom obara s nogu: Ne pojavljuje se u javnosti, a prava je ljepotica (Foto)

  • admin
  • October 20, 2018
  • Comments Off on Kćerka Dragane Mirković izgledom obara s nogu: Ne pojavljuje se u javnosti, a prava je ljepotica (Foto)

 

Svi znamo da se djeca poznatih puno eksponiraju u javnost, te da su oni od samog rođenja već interes medija. Djeca poznatih većinom svoje ime počinju graditi na imenu roditelja, a roditelji su ti koji ih proguraju na estradno nebo.

Naime, kada je riječ o sinu i kćerci poznate pjevačice Dragane Mirković to nije tako. Njena djeca se ne eksponiraju u javnosti kao djeca ostalih poznatih ličnosti. Dragana Mirković je u braku sa Tonijem Bijelićem, imaju sina i kćerku. Njihova kćerka je gotovo nepoznata svima. Ona se zove Manuela.

Pored Manuele, njihov sin Marko koji je od svoje sestre Manuele stariji dvije godine isto nema želje da se eksponira u javnosti. Dobili su ponudu koja je potvrdila da oni ne žele biti dio estradnog neba. Jednu fantastičnu ponudu je odbila kćerka od Dragane Mirković.

Dragana je bila na jednoj zabavi na kojoj je bio i Filip Plejn. Naime, Filip je bio oduševljen kako Manuela izgleda, imala je sve kvalitete za modeling. Ona je visoka 182 i prava je ljepoticA.

Filip je pitao Manuelu da li želi da bude manekenka, a ona je odgovorila da nije zainteresovana za taj posao, te je tako dokazala da ne želi da se puno eksponira i da želi da živi život koji nije pod burnim okom javnosti.  Pogledajte kako Manuela izgleda: