Kćerka Ace Pejovića je nedavno diplomirala, a evo kako izgleda i gdje nastavlja studije (Foto)

  • admin
  • October 18, 2018
  • Comments Off on Kćerka Ace Pejovića je nedavno diplomirala, a evo kako izgleda i gdje nastavlja studije (Foto)

 

Ovaj jako popularan i cijenjeni pjevač širom regiona ovih dana ima mnogo razloga za slavlje, pored koncerta koji će održati i za koji se već uveliko priprema, on može da slavi i što ima jako inteligentne i uspiješne kćerke.

Naime, Magdalena Pejović je njegova najstarija kćerka, ona je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a izrazila je još jedni želju, koju su oni podržali bez oklijevanja. Naime, njena želja je da nastavi obrazovanje u Madridu.

Magdalena je imala nekoliko gradova o kojima je razmišljala ali na kraju je prevagnuo Madrid. Aco i njegova supruga su pružili veliku podršku svojoj kćerci, a svi znamo da je u donošenju ovakvih odluka mladima najpotrebnija podrška roditelja.

Aco mnogo putuje po svijetu i samim tim mu nije bio problem da prihvati Magdaleninu odluku te da je podrži u njoj. Naime, ovim povodom se oglasio pjevač i istakao da je svojoj kćerci za ovu priliku priuštio poseban poklon.

Za čin njenog diplomiranja sam odlučio da joj priuštim poseban poklon, nešto što će imati za sva vremena. Naime, ja sam njih odgajao tako da su često putovale i posjećivale razne gradove, tako da kao otac nemam problem da ide studirati i nastaviti svoje obrazovanje u Madridu.