Karleuša rasplakala učesnicu: Kad čujete brutalan komentar koji joj je uputila i vi ćete zaplakati

  • admin
  • November 19, 2018
  • Comments Off on Karleuša rasplakala učesnicu: Kad čujete brutalan komentar koji joj je uputila i vi ćete zaplakati

Jelena Karleuša je jako poznata pjevačica, tačnije, ona sebe naziva Divom. Mišljenja od njoj su podjeljenja, dok je neki neizmjerno vole, neki je baš i ne gotive. U koju skupinu vi spadate?

Ona je član žirija Zvezde Granda, a često zna da za vrijeme takmičenja napravi pravi haos u studiju. Svima nam je poznato da je Jelena Karleuša jedna od rijetkih bez dlake na jeziku, uvijek iskreno iznese svoje mišljenje.

Jako je hrabra, jer se suprostavljala mnogim jakim i uticajnim ljudima, e ovo je razlog zbog kojeg je ljudi neizmjerno vole. Naime, ovdje je riječ o jednom incidentu koji je u Zvezdama Grand izazvala Jelena Karleuša.

 

U zadnjem izdanju emisije poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda nastupila je jedna jako mlada dama koja se zove Anastasija Staša Branković. Ona se predstavila sa dvije pjesme: Hajde da zažmurimo i Dođi, ali je njen nastup zavrđio u suzama zbog komentara Jelene Karleuše.

Jelena je pitala takmičarku da li zna da pjeva grozno, kao da joj je žaba u grlu. Kandidatkinja je odgovorila pristojno da zna, da joj je teško jer je tu pjesmu posvetila mami, a mama nije tu i počela je da plače.

Jelena joj je na to rekla da nije razlog da ona plače samo zato što joj mama nije tu sa njom, da joj je jasno da joj podrška majke znači, ali da shvati da tu podršku ima gdje god ona bila.