Karleuša otvoreno o raskidu sa Duškom: Prije ću ja njega zamijeniti

  • admin
  • November 6, 2018
  • Comments Off on Karleuša otvoreno o raskidu sa Duškom: Prije ću ja njega zamijeniti

Svi poznajemo Jelenu Karleušu. Ona je jedna jako popularna ali i atraktivna srpska pjevačica, a poznata je širom regiona. Naime, ona nam je poznata pored pjevanja i po svom oštrom jeziku, pa pogledajte šta je ovog puta Jelena Karleuša izjavila:

Ne plašim se prevara. Ne plašim se ni da će me moj muž, kao što svi znate Duško Tošić prevariti ili izdari. Neće naći bolju od mene, više se plašim da ja njega ne prevarim.

Dodala je i sljedeće: Za 15godina ja sebe vidim kao jednu idalje uspiješnu ali i mladu osobu, nadam se da će tehnologija, medicina i univerzum sve uraditi da dođu do otkrića kako žene nikada da ne ostare.

Opet smo je pitali, da li se plaši da će njen muž biti u krizi srednjih godina i zamijeniti je mlađom, ona je odgovorila kao iz stopa:

Pa otkud znate da će on mene da zamijeni, kako postoji kriza srednjih godina kod muškaraca, tako postoji i kod nas žena. Šta ako on mene uhvati u prevari? Prije ću ja njega zamijeniti! Zašto uvijek pitate kako će muškarac naći mlađu, zašto ne pitate šta ako žena nađe mlađeg?

Šalu na stranu, naravno da se plašim, ali plaši se i moj muž za mene, tako da dok ima zajedničkog straha, ne treba se plašiti, jer tu ima puno emocija i ljubavi.– rekla je Jelena.