Kandidatkinja u Zvezdama Granda ospovala na sceni, a onda je nastao pravi haos (Video)

  • admin
  • November 4, 2018
  • Comments Off on Kandidatkinja u Zvezdama Granda ospovala na sceni, a onda je nastao pravi haos (Video)

 

Poznato nam je da u poznatom mužičkom takmičenju  Zvezde Granda postoji panik-taster. Da li znate za šta on služi? On služi kako bi žiri odmah stavio do znanja koje kandidate želi da sluša u narednom krugu a koje ne.

Nastup 24-godišnje  Tijane Tine Stoić koja je iz Beograda je baš u pola prve pjesme prkeinut ovim tasterom, što je izazvalo opšti haos na sceni. Ova djevojka je onda rekla da nije zadovoljna ni ona svojim nastupom i izvedbom prve pjesme, te da ona to može mnogo bolje.

Saša Popović je poznat kao čovjek koji daje više šansi, pa je i uprkos tome što se žiri protivio tome odlučio da ovoj djevojci da još jednu šansu. Ovo je sve pokrenulo veliku diskusiju tokom emisije.

Kada je Saša donio odluku da Tijana ponovno otpjeva pjesmu, došli su do odluke da djevojka ne bi trebala da se bavi ovim poslom, te da ne bi trebala pjevati drugu pjesmu, a ona im je na sve to rekla sljedeće: Ljudi, nemojte se zaje*avati.

Ovo je nasmijalo žiri, pa su joj pružili šansu. Izvela je pjesmu od Stoje, a Jelena je odlučila da želi tako temperamentnu djevojku u svojoj ekipi. U videu ispod pogledajte kako je sve to izgledalo (Na 1 sat i 10 minuta):