Kakva legenda: Marija Šerifović se prerušila, a njena slika izazvala lavinu komentara (Foto)

  • admin
  • October 31, 2018
  • Comments Off on Kakva legenda: Marija Šerifović se prerušila, a njena slika izazvala lavinu komentara (Foto)

Svi zamo ko je Marija Šerifović, ona je jedna jako mlada ali uspiješna pjevačica. Nje nom glasu se svi dive, a ona nikada nije prestala da izbacuje pjesme koje oduševljavaju širu masu. Pored toga što je njena karijera na zavidnom nivou, Mariju ljudi vole jer je opustena i prirodna.

Nikada nije bila ukočena, niti joj je bio problem šta će obući na snimanje emisija. Ona je kao i druge poznate ličnosti jako aktivna na svom Instagram profilu, pa je povodom noći vještica odlučila da se preruši.

Zanima li vas u šta je s eprerušila Marija Šerifović? Kada vidite bit će vam jako smiješno ali i simpatično u isto vrijeme. Naime, Marija je ispala poput nekog velikog djeteta, ona se prerušila u pandu.

Obukla je sivu majicu a na svoju glavu stavila glavu pande. Zanima li vas kako to izgleda? Pogledajte fotografiju sa njenog Instagram profila i sigurni smo da će vam biti simpatično:

 

 

View this post on Instagram

 

Fuck the world. I am panda. 🐼😍🐼 #NikadaNecuOstariti #ForeverKid

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

 

Fanovi Marije Šerifović su bili oduševljeni ovim maskiranjem, pa su joj uputili poruke, da li je to Marija spremna za noć vještica?

Marija je napisala da će zavijek ostati dijete i da joj je to prioritet u životu. To rijetko ko od poznatih izjavi, svaka čast Marija.