Kako izgleda kuća koju je Lazić gradio za sebe i novu djevojku: Jedan detalj će vas iznenaditi (Foto)

  • admin
  • November 4, 2018
  • Comments Off on Kako izgleda kuća koju je Lazić gradio za sebe i novu djevojku: Jedan detalj će vas iznenaditi (Foto)

Nesreća koju je doživio 23. oktobra popularni pjevač Darko Lazić omela je sve njegove planove. Naime, on je namjeravao početkom sljedeće godine otpočeti zajednički život sa svojom sadašnjom djevojkom Marinom Gagić.

Zajednički život su trebali otpočeti u kući koju je Darko uredio jako luksuzno i uložio dosta novca u nju, a kuća se nalazi u mjestu Brestač. Svi znamo da njegovi roditelji žive u Brestaču, a ova kuća se nalazi odmah pored porodičnog doma.

Njegovi planovi su bili da od februara počne da živi zajedno sa djevojkom u toj kući. Kuća nije dovšena a neće moći ni biti dok se Darko ne oporavi, jer su radovi na kući obustaljeni danom kada je pjevač doživio tešku saobraćajnu nesreću.

On je imao velike planove za gradnju, želio je da u dvorištu kuće bude veliki bazen na kojem će se okupljati njegovi prijatelji i porodica. Darko je čak jednom prilikom izjavio da će kuća imati čak 3 kupatila i 6 ogromnih soba.

U potkrovlju kuće se treba nalaziti bilijarska sala, teretana sa saunom, a u svojoj spavaćoj sobi je namjeravao smjestiti džakuzi. Zanima li vas kako kuća izgleda? Sada ćete imati prilike da vidite nedovršenu kuću Darka Lazića sa vanjske strane. Pogledajte narednih nekoliko fotografija: