Kako danas izgleda sestrić Tošeta Proeskog: Kristijan ide njegovim stopama, oduševit će vas pojavom (Foto)

  • admin
  • November 4, 2018
  • Comments Off on Kako danas izgleda sestrić Tošeta Proeskog: Kristijan ide njegovim stopama, oduševit će vas pojavom (Foto)

Da li ste znali da će Kristijan da otpjeva pjesmu koja je posvećena pjevalu Tošetu? U njegovu čast, čast prerano preminulog pjevača Tošeta Projeskog bit će održan i koncert u Skoplju. Koncert će biti održan u Areni „Boris Trajkovski“,a  na koncertu će pjevati mnogobrojne njegove kolege u znak sjećanja na ovog pjevača.

Naime, pored ovoga, na ovom koncertu će biti otpjevano i 10 pjesama koje je pjevač napisao i snimio, te će pjesme biti objavljene na albumu pod nazivom Secret place, a pjesme će biti predstavljene publici na dan koncerta.

Sestrić od Tošeta je napravio svoje prve muzičke korake u Makedoniji i predstavio se sa pjesmom We are blood. Riječ je o Kristijanu Risteskom, a on će 2. Novembra ovu pjesmu premijerno izvedsti i na koncertu.

Kristijan je izjavio nekoliko rečenica koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim:

Odlučio sam da napišem ovu pjesmu i da nastupam na koncertu u čast mog ujaka. Pjesma je nastala sama od sebe, rodila se iz naših razgovora, zato sam joj i dao takav naziv, a za sve one koji ne znaju šta znači We are blood, prevodim Mi smo krv. Moj ujak je to zaslužio, on je bio jako dobar čovjek i nažalost preminuo je jako mlad.