Kada vidite ko je bio prvi muž voditeljice Sanje Kužet frapirat ćete se: “Jel on duplo starije od nje?” (Foto)

  • admin
  • November 9, 2018
  • Comments Off on Kada vidite ko je bio prvi muž voditeljice Sanje Kužet frapirat ćete se: “Jel on duplo starije od nje?” (Foto)

Ona je voditeljka jednog od najpopularnijih takmičenja Zvezde Granda, a sve ove godine je uspijela da sakrije ogromnu tajnu. Svi znamo da se nedavno Sanja udala, te da je dobila sina, ali da li znate da je ovo Sanjin drugi brak po redu?

Ona je prije čak devet godina bila udata za člana obezbjeđenja na TV Pinku, vlasnika Željka Mitrovića. Njegovo ime je Zoran Pipera, a sa njim je dobila i sina, kojem su dali ime Strahinja. Pogledajte kako on zapravo izgleda:

Sanja Kužet je u vrijeme stupanja u brak sa Zoranom bila voditeljica televiziske prognoze također na TV Pink. Kuma na ovom vjenčanju je bila, vjerovali ili ne, jedna jako poznata i uticajna pjevačica. Riječ je o Lepoj Breni.

To je jednostavno bila ljubav na prvi pogled, Sanja je bila jako zbogna voditeljica, a eto, njemu je zapala za oko. Otpočeli su vezu, a samo nakon nekoliko mjeseci zabavljanja, odlučili su svoju vezu krunisati brakom. – izjavio je izvor blizak Sanji.

A Sanja je prije nekoliko godina dala izjavu o svom bivšem suprugu:

Mi smo se godinama družili, otprilike dvije godine, za to vrijeme smo se zaljubili jedno u drugo. Stupili smo u brak, dobili prekrasnog sina. Poslije smo se sporazumno i kao ljudi razveli. Nikada nismo imali problema u komunikaciji.