Kada se Sanja Kužet ovakva pojavila na snimanju “Zvezde Granda”, čak je i Karleuša zanijemila (Foto)

  • admin
  • October 30, 2018
  • Comments Off on Kada se Sanja Kužet ovakva pojavila na snimanju “Zvezde Granda”, čak je i Karleuša zanijemila (Foto)

Sanja Kužet je voditeljica popularnog takmičenja Zvezde Granda. Ovo takmičenje omogućava mnogim ljudima da pokazu svoj talenat i glasovne sposobnosti. Većina pjevača je i postalo popularno zahvaljujući baš ovom takmičenju. Sanja iz sedmice u sedmicu oduševljava sve ljude izborom svojih haljina koje nosi na snimanjima emisije Zvezde Granda.

Ali, kakve je reakcije izazvala ovog puta? Privukla je pažnju žirija ali i šireg auditorijuma. Ona je došla u jako provokativnoj haljini koja je pokazala njene atribute. Zanima li vas kako je izgledala ta haljina?

Naime, svi znamo da su poznate ličnosti jako aktivne na Instagramu ali i drugim društvenim mrežama, svakodnevno objavljuju fotografije.Ponekad objavljuju razno razne fotografije kako bi na sebe skrenuli pažnju. Sanja to nije radila do sada, ali ovoga puta nas je sve iznenadila, saznat ćete i sami o čemu se radi.

Ovoga puta Sanja je objavila fotografiju u sivoj asimetričnoj haljini koja je privukla pažnju ljudi. Haljinu je dizajnirala  Marija Šabić. U ovoj haljini je Sanja pozirala te sliku okačila na svoj instagram profil.

Svi znamo da ova voditeljka uvijek oblači skromne haljine, a ovo je prvi put da je ona obukla nešto ovako izazovno. Pogledajte kako izgleda ta haljina: