Jovanka Redžepović se nakon 15 godina vratila u Grand: Zapjevala veliki hit, svi pali u trans (Video)

  • admin
  • December 6, 2018
  • Comments Off on Jovanka Redžepović se nakon 15 godina vratila u Grand: Zapjevala veliki hit, svi pali u trans (Video)

Ona je postala šampion audicija Zvezde Granda. Naime, nema te osobe, ili ih ima u jako malom borju koji se ne sjećaju nastupa ove žene na audicijama Zvezde Granda. Njeno ime je Jovanka Redžepović. Ona dolazi iz Niša, a na ovoj audiciji je bila prije 15 godina.

Zvezde Granda je poznato muzičko takmičenje koje mladim daje priliku da pokažu svoje vokalne sposobnosti i javnosti  se prikažu u najboljem mogućem svjetlu. Poznato nam je da su mnoge poznate ličnosti svoju karijeru započele baš na Zvezdama Granda.

neki od njih dođu jako spremni i žele da postanu zvijezde. To im bude otskočna daska za dalji uspijeh i gradnju svoje karijere. Sa druge strane, neki dođu nespremni pa onda privuku na sebe bažnju baš svojim netalentom.

Ova žena se prijavila na audiciji koja je bila u Nišu. Izašla je pred žiri i bila je jako samouvjerena, rekla je da nema potrebe za tremom jer ona pjeva već 7 godina. Kada je zapjevala svi su ostali šokirani, naime, ona je nasmijala mnogo ljudi.

Pjevala je pjesmu od Vesne Zmijanac “Kazni me kazni”. Ona je na neki način postala popularna, jer se njen snimak sa audicije jako brzo proširio na društvene mreže. Zanima li vas kako je to izgledalo? Ukoliko vas zanima videozapis možete pogledati ispod ovog teksta:

Zanima li vas gdje je ona sada? Ukoliko vas zanima imamo jedno pravo iznenađenje za vas. Naime, ona je po pozivu Saše Popovića posjetila Grand, a ona je sa njim održala generalnu probu, neposredno pred snimanje. Pogledajte kako je to izgledalo u videozapisu ispod teksta: