Još jedna žrtva Saše Popovića: Pjevačica Elma Sinanović otkrila kako je prevarena i kako joj je on uništio karijeru

  • admin
  • November 22, 2018
  • Comments Off on Još jedna žrtva Saše Popovića: Pjevačica Elma Sinanović otkrila kako je prevarena i kako joj je on uništio karijeru

Svi znamo da je Popović bio gost Jutarnjeg programa, te da se svim silama branio od optužbi koje su mu bile upućene zbog nezakonitih radnji. Naime, ovaj vlasnik Granda je sklapao ugovore sa svim pjevačima, a mediji su došli do jednog primjerka ugovora.

Javnosti ništa nije bilo jasno, a primjerak ugovora do kojeg su mediji došli bio je između Granda i pjevačice Elme Sinanović. Ovim povodom se oglasila i Elma, jer nije željela da se njeno ime provlači po novinama, a da se ne oglasi.

Rekla je da su Saši bitne samo pare, i nista drugo, da niko ne smije ništa da kaže protiv njega jer je on Bog estradnog neba, Također je naglasila da se ona ne libi javno pričati o svemu što joj se desilo, te da je isti Saša Popović zaslužan što je 10 godina nije bilo na sceni.

Samo za javnost Elma je otkrila nekoliko detalja koji će vas ostaviti bez teksta. Naime, ona je istakla da joj je Saša Popović rekao na ruke dati pare za prodaju albuma Ruka pravde, sve je to pisalo i u ugovoru koji je Elma sa Grandom sklopila 2000 godine.

Također u ugovoru piše da će dobiti 6 posto novca od prodanih albuma, diska i slično. Elma kaže da te pare nikad nije dobila. Ona je čak istakla da je tužila Popovića, ali da je on zamolio da povuče tužbu, a za uzvrat da će joj snimit album. I to je bila laž.