Još jedan težak udarac za Darka Lazića: Neće mu biti dobro kad sazna sa čime se suočava, kao ni njegovoj djevojci

  • admin
  • November 14, 2018
  • Comments Off on Još jedan težak udarac za Darka Lazića: Neće mu biti dobro kad sazna sa čime se suočava, kao ni njegovoj djevojci

Pored svih problema sa kojima se susreće ovaj mladi pjevač muči ga još jedna informacija. Naime, svi smo upoznati sa brojnim tjelesnim povredama koje je zadobio Darko Lazić, te sa apstitnencijalnom krizom kroz koju prolazi, ali sada se pjevač suočava i sa još jedni problemom, vrlo moguće da neće moći više da ima djecu.

Svi znamo da su u Darkovoj krvi pronađeni mnogi narkotici; heroin, kakokain, mdma, ali pored toga su pronađeni i tragovi sredstva za potenciju. Izvor blizak pjevaču je rekao da to nije ni malo iznenađujuće jer se Darko godinama bori sa seksualnom disfunkciom i koristi ova sredstva za potenciju.

Svi znamo da droga i alkogol utiču na problem sa erekciom, pa tako je i Darkovo dugogodišnje konzumiranje opijata dovelo do ovog problema. Darrko je dugo vremena koristio sredsvto za potenciju. Nalazi su utvrdili da su spermatozoidi Darka Lazića jako spori, a posljedica toga može biti neplodnost.

 

Jest da on ima samo 27 godina, ali on devet godina koristi narkotike, što je značajno uticalo na njegov organizam. njegova sadašnja supruga Ana ali i vjerenica Marina, nisu bile upućene u to da koristi sredstva za stimulaciju.

Ovo je njemu jako teško palo, jer on mnogo voli svoju Lorenu i želio je da ima još djece, što će mu teško pasti za rukom. – otkrio je izvor.