admin December 4, 2018

Novak i Jelena su na odmoru na Maldivima, a njihov svaki trenutak je usmjeren ka uživanju i udovoljavanju jedno drugom. Jelena i Novak su svima poznat bračni par, naime, oni imaju jako skladan i lijep brak.

Imaju zajedničko dijete, a njih dvoje uživaju da putuju i vrijeme posvećuju jedno drugom. Pogledajte kako njih dvoje izgledaju zajedno:

Jelena je jako aktivna na društvenim mrežama. Stalno svoje pratioce obavještava gdje se nalazi, s kim i šta radi, pa tako je i ovog puta na svojim duruštvenim mrežama dijelila fotografije sa Maldiva. Sve fotografije su lijepe, ali jedna je privukla posebnu pažnju.

Da li vas zanima o kojoj fotografiji je riječ?  Njih dvoje su odlučili da jedan intimniji trenutak podijele na društvene mreže. Naime, kraj plaše u ljuljaški u zadrljaju, neko ih je slikao, a oni su tu sliku objavili na društvene mreže.

Samom objavom ova fotografija je privukla veliku pažnju i izazvala mnogobrojne komentare, ukoliko se pitate zašto? Sve je to zbog Jeleninih nogu, naime, svi su komentarisali koliko je ona zgodna i kako ima lijepe i zgodne noge. U nastavku teksta ćete imati prilike vidjeti ovu fotografiju:

Da li vas se dopadaju Novak i Jelena na ovoj fotografiji? Da li i vi mislite da su Jelenine noge besprekorne kao njeni pratioci? Pišite nam svoje komentare.  Hvala na povjerenju.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*