Jelena Karleuša skinula gornji dio kupaćeg, ali kada vidite donji dio slike neće vam biti dobro (Foto)

  • admin
  • October 13, 2018
  • Comments Off on Jelena Karleuša skinula gornji dio kupaćeg, ali kada vidite donji dio slike neće vam biti dobro (Foto)

 

Jelena Karleuša nam je svima poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, te je svojim izjavama opravdala svoj nadimak ‘mala od skandala’ koji je dobila po svom istoimenom hitu. Ona je srpska pop folk pjevačica i jako je popularna.

Nećemo govoriti koliko je ljudi vole ili mrze jer misljenja su kada je ona u pitanju podjeljena. Neki podržavaju njene stavove, dok kod nekih izaziva mržnju i gomilu negativnih komentara.

Jeleni puno ne znače komentari ljudi, to svi dobro znamo, ona sasvojim mužem Duškom uživa na Maldivima, naravno i sa svojim kćerkicama.

Svi znamo kako Jelena mnogo vremena i novca posvećuje svom izgledu, pa je sa ove destinacije objavljivala svakodnevno fotografije na svoje društvene mreže. Fotografije su jako provokativne, kao što je i ona sama, te se mnogo na njima može vidjeti jer je na njima u kupaćim kostimima.

Kako su dani prolazili, Jelena Karleuša je imala za pokazati sve provokativnije slike u sve provokativnijim kostimima. Pa ona ima šta i da pokaže, slažeze li se? Jako lijepo izgleda.

Na jednoj od fotografija koje je objavila okrenuta je leđima i sjedi na rubu bazena, ona je naime u šeširu i tangama koje jedva prekrivaju mali dio, a gornji dio bikinija nije obukla. Tu je sliku okačila na svoj instagram. Imate na njenom instagramu mnogo slika koje možete pogledati, a jedna od njih je ova sa bazena, pogledajte: