Jelena Karleuša se pojavila u neviđenom izdanju i sve zgrozila: “Sirotinjo, gledaj i plači” (Foto)

  • admin
  • October 16, 2018
  • Comments Off on Jelena Karleuša se pojavila u neviđenom izdanju i sve zgrozila: “Sirotinjo, gledaj i plači” (Foto)

 

Jelena Karleuša spada u jedne od najbolje obučenih javnih ličnosti. Naime, ona je sopstveni stilista. Ko god ima prilike da je prati na društvenim mrežama može vidjeti svakodnevne slike koje kači i na kojima pokazuje svoje odjevne kombinacije.

Pored odjevnih kombinacija poznata je kao javna ličnost koja je bez dlake na jeziku, nema straha da iznene svoje stavove i mišljenja te da se suprostavi veoma važnim ličnostima, počevši od političara pa do poznatih pjevačica.

Ona privlači tim mnogo pažnje i izaziva mnogobrojne komentare. Misljenje o njom je podjeljeno, neki je podržavaju i prate, a neki osuđuju što toliko novca troši na odjeću dok neki ljudi jedva preživljavaju. Koje je vaše misljenje?

Ona kada se sprema za nastupe ili gostovanja u emisiji uvijek ima upečatljive odjevne kombinacije koje ne mogu da ne privuku pažnju javnosti, ali ovoga puta je malo pretjerala. Naime, ona je ovoga puta obukla na snimanje emisije Zvezde Granda nešto sasvim novo.

Obukla je crni brus i pantole, a od stotina eura je naravila šal kojim se ogrnula. Pogledajte i sami pa procijenite da li je ovo pretjerivanje ili je pak podržavate:

Ova fotografija je izazvala lavinu komentara ljudi, od onih koji su je podržavali do onih koji su smatrali da se Jelena samo hvali svojim novcem, te da je ovaj potez baš neukusan.