Jelena Karleuša o zadnjem susretu sa Darkom Lazićem: Prošla sam pored njega bez pozdrava, evo šta se kasnije dogodilo

  • admin
  • October 27, 2018
  • Comments Off on Jelena Karleuša o zadnjem susretu sa Darkom Lazićem: Prošla sam pored njega bez pozdrava, evo šta se kasnije dogodilo

Jedan jako cijenjen pjevač narodne muzike je Darko Lazić. Svi smo upoznati sa tim da je on 23. oktobra ove godine imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je sletio sa ceste i prevrnuo se na krov.

Pjevač je zadobio teške povrede i zbrinut je u Kliničkom centru Zemun. On je 24 sata pod nadzorom ljekara i njgevo oporavak se prati. Povodom ovoga se oglasila i Jelena Karleuša na svom Twitteru.

Naime, Jelena Karleuša se prisjetila svog sustreta sa Darkom Lazićem, kako ona kaže to je bilo nedavno. Na svom Twitteru je napisala sljedeće:

Ja sam se u Nedjelju vraćala iz Njemačke, taj isti dan istim avionom se vraćao  iDarko Lazić. Vidjela sam ga, ali sam uobraženo prošla pored njega, nisam ga pozdravila. Naravno kada sam se smjestila u avion razmišljala sam o tome, bilo mi je jako krivo, grizla me savjest pa sam odlučila to isprviti.

Tada sam pozvala stjuardesu i poslala sam Darku, Rasti i Dari po bočicu pića da se posluže. – napisala je Jelena Karleuša.

Vidjelo se da je Jelenu grizla savjest pa je na svom profilu objavila još jednu objavu u kojoj je pružila podršku popularnom pjevaču Darku Lazići. Napisala je sljedeće:

Svi znamo da je Darko izdržljiv, preživjet će sve ovo i postati još jači. Zatvorite svoje okice, mislite da je ozdravio da pjeva na nastupu, i pozitivne iskre će se uputiti ka Darku!