Jedna je od najtraženijih pjevačica na estradi, a ovako inače živi: Dom Andreane Čekić ostavlja bez daha (Foto)

  • admin
  • November 28, 2018
  • Comments Off on Jedna je od najtraženijih pjevačica na estradi, a ovako inače živi: Dom Andreane Čekić ostavlja bez daha (Foto)

Ovdje je riječ o pjevačici Andreani Čekić koja je javnosti predstavila svoje vokalne sposobnosti učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Bila je jako kreativna u nastupima, iako nije pobijedila, postilgla je ogromni uspijeh.

Svaki pjevač za vrijeme svoje karijere priželjkuje mnogo više radnih dana i tezgi nego neradnih dana kada odmaraju. Sve ovo zarad novca, ne bi li zaradili što više. Svima je poznato da je Andreana za kratko vrijeme postala jako popularna.

Privukla je veliku pažnju svojim glasom i jedna je od najtraženijih pjevačica, kako u zemljama Balkana, tako i u inostranstvu. Naime, svaki pjevač voli da pjeva po svadbama i na krštenjima, jer se tada pored plaćenog nastupa, dobije i enormni bakšiš.

Andreana je jedna on onih koje mnogi zovu da im pjeva na veseljima, svadbama, krštenjima, a samim tim ona zaradi dosta novca. Koliko novca zarađuje pokazuje i njen luksuzan stan, čija je vrata otvorila baš ova pjevačica.

Naime, njen stan je uređen po prvoj klasi i ona svakodnevno uživa u njemu sa svojim suprugom. Njen suprug je klaviaturista i napravili su sebi pravu oazu mira, a njegovo ime je Ivan Miladinović. Andreana i on su uložili mnogo novca u uređenje stana.

Sve je uradila po svom ukusu, a da je to tako vidjet ćete i na slikama koje ćemo vam postaviti u nastavku teksta. Njihov stan je mnoge ostavio bez teksta, a izazvao je i brojne reakcije i komentare. Zanima li vas kako izgleda stan ovog mladog bračnog para? Pogledajte u nastavku nekoliko fotografija: