Javnost zgrožena njenim potezom: Dok je Darko bio u komi, Ana pokušala zaraditi na njegovoj nesreći

  • admin
  • November 2, 2018
  • Comments Off on Javnost zgrožena njenim potezom: Dok je Darko bio u komi, Ana pokušala zaraditi na njegovoj nesreći

Svi znamo da je 23. Oktobra Darko Lazić imao tešku saobraćajnu nesreću. Njegovo auto je bilo neispravno kako saznajemo već pri samoj kupovini, a auto je kupio od prijatelja po povoljnijoj cijeni.

Darko je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio teške povrede, neke od njih su povreda plućne maramice , polomljenih 9 rebara, izvađena slezena, lom butne kosti, lom karlice, te unutrašnje krvarenje.

Naime, nakon saobraćajne nesreće koju je doživio Darko i zadobio teške tjelesne povrede, ljekari su bili primorani da pjevača stave u vještačku komu. Ali ono što je uradila njegova još uvijek zakonita supruga je najviše šokiralo Darkove prijatelje i roditelje. Zanima li vas o čemu se radi?

Dok je Darko bio u komi i borio se za svoj život, Ana Sević njegova još uvijek zakonita supruga je uradila šokantnu stvar. Ana je nazvala osiguravajuče društvo i raspitivala se koliku sumu novca može doboti od njih za teške tjelesne povrede.

Ne možemo negirati činjenicu da je Ana bila uz Darka u bolnici svakodnevno, ali ovaj potez, poziv i provjera koliko novca može dobiri je zgrozila sve članove porodice Lazić. Naveli smo već kako Ana danima nije bila Darku u posjeti, ali ima vremena za šoping, jer je u istom uhvaćena u Frankfurtu.