admin November 18, 2018

Jana Todorović važi za jednu od najtraženijih pjevačica u dijaspori, njeni nastupi su jako dobro plaćeni. U dijaspori na jednom privatnom slavlju pjevačica zaradi mnogo bakšiša. Ona je već godinam na estradi, a svih ovih godina snimila je mnogobrojne pjesme.

Njene pjesme svi znaju i jako su veliki hitovi. Sigurno se pitate na šta Jana troši tolik novac koji zaradi na svadbama, privatnim slavljima, koncertima i nastupima. Ukoliko ste nekada sebi postavili ovo pitanje, mi smo na njenom instagram profilu pronašli odgovor.

Svi znamo da su poznate ličnosti jako aktivne na društvenim mrežama, pa tako i Jana. Svakodnevno objavljuje fotografije na svom instagram profilu, a te fotografije su slikane na raznim destinacijama.

Znači da Jana voli da putuje, i velike sume novca troši na putovanja. Jednom prilikom je izjavila da je posjetila mnogo zemalja, nešto uz nastupe, a nešto privatno, u vidu odmora. Rekla je da voli da putuje i da je to usrećuje i ispunjava.

Janina destinacija je bila Ibica, a onda je sa svojom porodicom, njenim mužem Ivanom i ćerkom Kristinom otišla na Maltu. Pogledajte jednu od fotografija koje smo pronašli sa njenih putovanja, jako je luksuzno. Izgeda da Jana ne žali da plati dobro putovanje i luksuzne apartmane: