Izjavila da nije imala plastične operacije, ali slike govore drugačije: Evo kako je Dragana Mirković izgledala na početku karijere (Foto)

  • admin
  • October 26, 2018
  • Comments Off on Izjavila da nije imala plastične operacije, ali slike govore drugačije: Evo kako je Dragana Mirković izgledala na početku karijere (Foto)

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, njeni nastupi su uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta, a ona je rado viđen gost gdje god da se pojavi, bilo na Balkanu ili u Evropi svejedno je.

Nedavno se počelo polemisati o tome da li je Dragana Mirković na sebi radila neke od estetskih operacija. O tome se pisalo, a pjevačica je ubrzo izjavila da nikada nije radila plastične operacije, te da je za njen izgled isključivo zadužena majka priroda.

Ona je izjavila nedavno što se tiče njenog izgleda: “Kao žena nisam nimalo opterećena time jer su godine za mene samo broj. Ja se i dalje osjećam kao dijete, a veoma sam ponosna na svoje godine i svoj izgled, koji je ponavljam, potpuno prirodan, a ne plastičan”

U nastavku pogledajte neke slike sa početka njene velike karijere i procijenite sami da li je radila neke estetske zahvate ili ne:

Pjevačica je inače na američkoj turneji, a u našim člancima mogli ste vidjeti kako ona uživa u Las Vegasu te vožnji u skupocjenoj limuzini. Od Dragane se očekuje da svoje fanove uskoro obraduje nekim novim hitom, a mi ćemo do tada nastaviti da slušamo njene mnogobrojne pjesme iz bogate karijere.